Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dijous  27.03.2014  23:04

Diumenge es presenta a Beniatjar la 27a Trobada d'Escoles en Valencià

La Cordinadora lliurarà el 19é Premi Benicadell

Men?ame
 

La Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida tindrà diumenge el primer dels actes grossos, amb la presentació a Beniatjar aquest diumenge. La jornada començarà a les 10.30 amb una ruta per a conéixer la localitat, on s'hi desenvoluparà Beniatjart, una proposta d'intervencions artístiques de carrer. A les 12.30, els membres de la comissió organitzadora donaran detalls de les novetats d'aquesta vint-i-setena edició.

I en acabat, al bar de Beniatjar es servirà una picadeta i es lliurarà el 19é Premi Benicadell amb què la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià reconeix la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià a associacions i entitats de la comarca. L'any passat, VilaWeb Ontinyent va ser el guardonat amb aquest premi.

La jornada continuarà amb una visita a l'aulari i l'actuació musical de la Trocamba Matanusca.

La 27a Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida l'organitza el CRA Castell de Carbonera, de manera que els actes es distribuiran entre Bèlgida, Beniatjar i Otos. Diumenge 6 d'abril es lliuraran a Otos els premis Sambori, i l'acte central de la Trobada serà el 12 d'abril, a Bèlgida.