L’Olleria torna a tindre batle del PP

  • José Vidal ha signat aquest dissabte l'afiliació al partit que va abandonar el 2007

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.03.2014 - 13:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’esmorzar que aquest dissabte ha compartit el president ‘provincial’ del PP, Alfonso Rus, amb càrrecs comarcals d’aquesta formació política ha acabat amb la signatura d’afiliació de José Vidal, batle de l’Olleria, al PP. En aquesta població s’han aplegat representants comarcals del Partit Popular de la Vall d’Albaida per a realitzar un esmorzar de treball, el qual ha tingut com a colofó l’acte en què el president de Gent de l’Olleria passa a militar en el partit que va abandonar el 2007 per a crear Gent de l’Olleria. A la trobada hi han assistit també el secretari general provincial, Vicente Betoret, la coordinadora, Belén Hoyo, i militants de Gent de l’Olleria, formació ara ja integrada al si del PP.

A primers d’aquest mes de març es va saber que Gent de l’Olleria i PP havien acordat que el primer s’integraria en la formació presidida per Alberto Fabra. La confirmació d’aquest acord permetrà que el batle actual, José Vidal, mantinga el càrrec que segons el pacte de legislatura havia de passar el mes de maig vinent a mans del regidor del PP Jesús Engo.

El pacte que ha permés que des de 2011 José Vidal siga batle per Gent de l’Olleria amb el suport del PP establia que el darrer any de lesgislatura fóra el cap de llista dels populars, Jesús Engo, qui en detentara el càrrec. Però a punt d’arribar el moment del canvi, el PP local havia reclamat el lloc institucional per al president de la formació, Javier Albero. La situació actual fa possible que Vidal continue en el càrrec tota la legislatura, i tot fa apuntar que serà també el cap de llista en les eleccons municipals de 2015.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any