Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  21.03.2014  08:16

El Consell de Mallorca reedita la col·lecció "Sostenibilitat lingüística"

Es tracta d'una col·lecció de fulls de sensibilització en diversos aspectes relacionats amb la diversitat lingüística

Men?ame
 

El Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca ha reeditat la col·lecció "Sostenibilitat lingüística", per donar a conèixer la realitat lingüística de Mallorca. Aquesta reedició, que inclou algunes millores respecte de la primera edició de l’any 2010, permetrà fer arribar aquest material a centres d’educació secundària, a punts i centres d’autoaprenentatge i a centres de primària. Els vuit fullets que formen la col·lecció conviden a adoptar actituds lingüístiques favorables a l'ús de la nostra llengua en les diferents activitats de la vida diària, a través de consells pràctics i reflexions sobre la manera com gestionam diverses situacions de contacte lingüístic.

Vos podeu descarregar aquest material al web del Servei de Normalització. Així mateix la gent que en vulgui demanar, posau-vos en contacte amb el servei per correu electrònic (dinamitzacio@conselldemallorca.net), per telèfon (971 219 593 / 595 / 597) o personalment al Centre Cultural la Misericòrdia. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.