L’ANC supera els 25.000 socis

  • L’allau d’inscripcions no s’atura: ahir s'hi van inscriure 1.887 persones

VilaWeb
Redacció
21.03.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té més de 25.000 membres de ple dret. L’entitat continua rebent una allau de peticions d’adhesió, arran dels atacs rebuts. Ahir es feren públiques les darreres dades: des de divendres, quan es va publicar l’editorial de l’ABC demanant-ne la il·legalització i Juan Carlos Girauta va començar els insults, l’ANC ha tingut 3.687 noves altes de socis de ple dret, de les quals 1.200 es van formalitzar només abans-d’ahir i 1.887 ahir.

Informació relacionada: Com fer-se soci de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Entre aquests nous socis hi ha personalitats com ara el catedràtic de Columbia Xavier Sala i Martín, que s’ha donat d’alta aquesta setmana, arran de les amenaces. Dimecres ho explicava així: ‘Que siguin acusats de colpistes i violents i amenaçats amb la presó ho trobo tan fora de lloc, tan bèstia i ridícul que vaig decidir de trencar la meva norma de no donar suport a grups d’aquests, vaig agafar els quatre euros i me’n vaig fer soci.’

També ho va fer Pilar Rahola, en directe a 8TV enmig d’un debat al programa ‘Migdia’. I ahir s’hi afegiren l’actor Juanjo Puigcorbé, el periodista Toni Soler i l’economista Germà Bel, entre més.

Més informació: Els partits fan pinya amb l’ANC, que rep una allau de nous socis pels atacs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any