Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  20.03.2014  12:06

Dos objectes trobats al mar per Austràlia, la principal pista sobre l'avió desaparegut

Les autoritats de Malàisia troben creïble que puguin pertànyer a l'avió desaparegut

Men?ame
 

Les autoritats australianes investiguem si els dos objectes detectats en imatges de satèl·lit podrien ser de l'avió de Malaysia Airlines desaparegut amb 239 passatgers i tripulants a bord. Avions i vaixells d'Austràlia, Nova Zelanda i els Estats Units rastregen la zona, al sud de l'oceà Índic, on s'han vist aquests objectes, el més gran dels quals té una llargada de vint-i-quatre metres. El govern de Malàisia troba creïble la possibilitat que aquests objectes siguin del Boeing 777 del vol 370 que fa gairebé dues setmanes que va desaparèixer, però diu que cal corroborar-ho. Les imatges van ser captades el 16 de març passat.

El primer ministre australià ha remarcat que serà extremadament difícil de trobar aquests objectes i que 'podria ser que es descobrís que no tenen relació amb la recerca' del vol.

Els objectes, segons les autoritats australianes, s'han localitzat al sud-oest de la ciutat de Perth i encara que les imatges són 'relativament borroses' l'Autoritat Australiana de Seguretat Marítima les troba també 'creïbles'.