Eva Freixa guanya el concurs d’Instagram del Carnaval de Torelló

  • Al concurs, organitzat per InstaOsona i el PIOC, hi han participat 320 fotografies

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.03.2014 - 15:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una imatge d’Eva Freixa s’ha imposat a les més de 300 fotografies que han participat en el concurs d’Instagram del Carnaval de Torelló. El jurat del concurs, format pels gestors d’InstaOsona i el PIOC, organitzadors del Carnaval, ha considerat que la imatge de Freixa “reflecteix l’esperit de la festa i la disbauxa”. Per això, la guanyadora del concurs s’emporta una reproducció del falatell del Rei Carnestoltes.

En aquest concurs també s’ha fet un accèssit a la fotografia més original. En aquesta categoria, la imatge guanyadora ha estat la de l’usuari @piriskoskis, de la qual el jurat n’ha destacat la seva creativitat. El premiat s’emporta, per aquesta imatge, el llibre del 25è aniversari del Carnaval de Terra Endins, una xapa i una gorra de la festa.
En total, s’han presentat unes 320 fotografies al concurs. S’havien de publicar entre el 27 de febrer i el 5 de març, havien de reflectir l’esperit del Carnaval de Terra Endins 2014 i estar etiquetades amb el hashtags #instaosona i #carnavaltorelló14.
Aquest és el segon concurs que organitza InstaOsona després de la bona acollida del primer relacionat amb els Tonis de Taradell. Per als propers mesos ja s’estan preparant altres concursos que volen, com sempre, potenciar i promocionar el territori i el patrimoni osonenc.
La comunitat d’InstaOsona compta ja amb 731 seguidors i gairebé 4.700 imatges publicades amb l’etiqueta #instaosona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any