Torna el rock de Fora des Sembrat

  • El conjunt liderat per Pep Suasi actuarà el proper 18 d'abril a Es Gremi de Palma

VilaWeb
Redacció
14.03.2014 - 21:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup de rock Fora des Sembrat ha decidit tornar als escenaris. El pròxim 18 d’Abril a la Sala 1 d’Es Gremi Centre Musical a partir de les 22h, els seus vells fans i els nous seguidors podran tornar a gaudir de la força i energia d’aquest conjunt que va triomfar la dècada dels 1990.

Fora des Sembrat és un grup de rock que va néixer l’any 1992 per iniciativa del cantant i guitarra Pep Suasi i del baixista Guillem Cerdà. La formació s’inscriu en el 10è concurs de Pop-Rock de l’Ajuntament de Palma. Aquest mateix any obté el premi a la millor lletra en llengua catalana pel tema Aquell soldat.

Aquest va ser el principal impuls que necessitaven perquè en plena eclosió del rock català algun segell discogràfic es fixes en ells i van acabar en el més gran: PICAP. És el seu primer treball, que els durà a tocar pels Països Catalans.

Els tres anys següents són anys de grans canvis i els Fora Des Sembrat que fins llavors s’estructuraven al voltant del cantant Pep Suasi i del baixista Guillem Cerdà incorporaran el Tomeu Janer (germà petit de Maria de la Pau Janer), Rafa Ferrà, dels Vadarkablar i Toni Cerdà, fitxant per Swing Media. Era el moment idoni d’enregistrar i fer una llarga gira…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any