Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  15.03.2014  06:00

La primera benzinera per la independència

L'empresa Petrolis Independents tributa a l'ATC i reinverteix part dels beneficis en entitats sobiranistes

Men?ame
 

Petrolis Independents és una nova petroliera que ha decidit tributar des del primer dia només a Catalunya. L'empresa --una franquícia de la cadena Petro7-- ha obert la seva primera benzinera a l'Ametlla del Vallès i liquidarà tots els impostos a l'Agència Tributària Catalana (ATC).

A banda, l'empresa també vol impulsar una política que anomena 'responsabilitat social amb C de Catalunya', amb què revertirà una part dels beneficis a les iniciatives 'de col·lectius que defensen que Catalunya assoleixi un estat propi'. Els fundadors, Jordi Roset i Joan Canadell, diuen que això respon a la voluntat de 'recuperar l'esperit català de la tradició empresarial pre-franquista, quan els empresaris portaven a terme iniciatives socials i culturals que servien per tornar al país allò que Catalunya els donava'. que defensen que Catalunya assoleixi un Estat propi. Les entitats que vulguin participar-hi poden descarregar-se'n les bases.