Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Divendres  14.03.2014  00:00

Beniatjar presenta diumenge 30 la 27a Trobada d'Escoles en Valencià

La Cordinadora lliurarà el 19é Premi Benicadell

Men?ame
 

La Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida engega la maquinària amb l'acte de presentació, que es farà a Beniatjar diumenge 30 de març, a partir de les 10.30 amb una ruta per a conéixer la localitat, on s'hi desenvoluparà Beniatjart, una proposta d'intervencions artístiques de carrer. A les 12.30 els membres de la comissió organitzadora donaran detalls de les novetats d'aquesta vint-i-setena edició.

Acabat l'acte, al bar de Beniatjar es servirà una picadeta i es lliurarà el XVIII Premi Benicadell amb què la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià reconeix la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià a associacions i entitats de la comarca. L'any passat, VilaWeb Ontinyent va ser el guardonat amb aquest premi.

La jornada continuarà amb una visita a l'aulari i l'actuació musical de la Trocamba Matanusca.

Per a assistir al lliurament del premi i la picadeta cal fer la reserva a la Coordinadora al correu electrònic covalba@fev.org o al telèfon 675 65 55 68 abans del 26 de març. El preu és de deu euros (cinc per als xiquets), i es pot fer un ingrés al compte 2045 6102 37 3060078490 o bé pagar-ho allà mateix. 

La 27a Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida l'organitza el CRA Castell de Carbonera, de manera que els actes es distribuiran entre Bèlgida, Beniatjar i Otos. Diumenge 6 d'abril es lliuraran a Otos els premis Sambori, i l'acte central de la Trobada serà el 12 d'abril, a Bèlgida.