Tres-cents contes per a un tricentenari: El rave

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre · Avui, la història d'un rave immens

VilaWeb
Redacció
13.03.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Us heu demanat mai què en faríeu d’un rave tan gros que hagués de ser transportat amb carro? Doncs això mateix va haver de rumiar el pagès d’aquesta història. Al seu hort hi va créixer un rave gegant i, com que no sabia què fer-ne, el va regalar al rei. El rei, sorprès i agraït, va obsequiar el pagès amb una bossa plena de monedes d’or. Aquell bon camperol, doncs, va ser envejat de seguida pels veïns poble i n’hi va haver un, el sabater, que va tenir una pensada: fer un bon regal al rei, unes sabates, a veure si també li donava una bossa amb monedes d’or. Va fer les sabates, les hi va portar i el rei va quedar-ne encantat. Però… sabeu què li va regalar, el rei al sabater, per agrair-li el present? Ah, valdrà més que us ho expliqui l’Albert Estengre en el conte d’avui.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any