Prop de vint grups i solistes actuaran a Ontinyent en la Festa per l’Educació

  • La plataforma MildeNou d'ex-treballadors de RTVV s'ha afegit a la jornada reivindicativa

VilaWeb
Redacció
10.03.2014 - 23:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Festa per l’Educació que la Plataforma Prou i l’Ajuntament d’Ontinyent promouen per al 29 de març aplegarà, si més no, dèsset grups i solistes que ja s’han oferit per a actuar en la jornada que reivindicarà una educació de qualitat i en valencià.

En el llistat, que probablement s’incrementarà perquè encara hi ha la possibilitat que s’hi afigen més artistes, hi trobem Paco Muñoz, Atzukak, Andreu Valor, Toni de l’Hostal, el Tio Fredo, Auxili, Hugo Mas, Saba Nova, Zero Coma, Mai Mai, Assekes, La Marabunta, Tankats, Kaoba, Juan Carlos Colomer, el Club Solitary i The Brut of Cat.

A la festa reivindicativa s’hi ha afegit la plataforma MildeNou que aplega els treballadors afectats per l’ERO de RTVV i que la justícia va considerar nul per vulnerar-ne els drets fonamentals. Membres d’aquesta entitat col·laboraran en la presentació i conducció de les activitats, i donaran a conéixer també les seues reivindicacions i recordaran la necessitat que el País Valencià tinga uns mitjans de comunicació públics, de qualitat i en valencià.

Segons que ha explicat aquest dilluns el regidor d’Educació d’Ontinyent, Pepe Pla, la jornada començarà a les 16.30 a la rotonda dels ‘Moros i Cristians, a la part baix de l’avinguda de Daniel Gil, des d’on arrancarà una marxa fins a la sala Gomis (antiga multiusos) on es desenvoluparan els tallers, les xarrades i les actuacions musicals.

Per a la marxa, la Plataforma Prou ha dissenyat uns banderins que poden descarregar-se des d’aquesta pàgina perquè els xiquets la pinten de verd i la porten aquella vesprada. A més, ha fet també unes samarretes de color verd amb el lema ‘L’educació pública no es toca’ que poden encomanar-se al correu de la plataforma plataformaprou@gmail.com.

Pla ha explicat tamé que la Regidoria de Joventut i l’Assemblea de Joves Meruts ha organitzat per a la nit, després de sopar, el concert de presentació del nou disc del grup Auxili, en companyia d’altres artistes convidats

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any