Concert de cantautors a Agullent · Celebració del 50é aniversari de l’IES ‘J. Segrelles’ d’Albaida

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.03.2014 - 00:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’última nit de febrer vam tindre el plaer de continuar les nostres celebracions a l’auditori Josep Maria Bru d’Agullent en companyia de quatre cantautors: Àlex Salvador, professor del centre, Juan Carlos Colomer i Pep Vila, antics alumnes, i Pau Alabajos, un dels més destacats de l’actual panorama musical valencià.

Àlex Salvador va encetar l’acte amb algunes mostres de cançó protesta amb què va sorprendre l’alumnat i els companys del centre. El va seguir sobre l’escenari Juan C. Colomer, qui va oferir un bon tast de música tradicional valenciana en companyia d’alguns membres de la seua rondalla, el qual com a bon aieloner va tancar l’actuació amb l’U d’Aielo. En acabat va ser el torn de Pep Vila, amb una entranyable interpretació acompanyat d’un nombrós grup d’actuals alumnes de l’IES que li van fer els cors.

La nit musical la va tancar Pau Alabajos, amb una actuació que no va deixar indiferent ningú. Va recordar Estellés, Ovidi, Guillem Agulló i va dedicar la interpretació de la cançó ‘Utòpics, idealistes, ingenus’, tot un referent de la Primavera Valenciana, a tots els assistents, especialment als nombrosos joves que hi havia entre el públic.

El cirector del centre va cloure la vetlada amb el lliurameny d’uns detalls simbòlics als intèrprets i va agrair a l’Ajuntament d’Agullent la cessió d’aquell acollidor espai per a la realització de l’acte, un dels aspectes més destacables del qual va ser la participació de l’alumnat de l’institut en oferir-se a presentar-lo, acompanyar Pep Vila sobre l’escenari i assistir en gran nombre a la celebració.

Enllaços
Array
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any