Educació diu que respondrà les al·legacions del Consell Municipal d’Ontinyent abans del 7 d’abril

VilaWeb
Redacció
06.03.2014 - 19:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari d’Educació, Rafael Carbonell, ha assegurat que la Conselleria d’Educació respondrà abans del 7 d’abril d’enguany les al·legacions presentades pel Consell Escolar Municipal contra l’arranjament escolar plantejat per al curs que ve. El compromís el va prendre ahir durant la reunió a què hi van acudir representants de tots els partits polítics presents a l’Ajuntament: el batle Jorge Rodríguez, el regidor d’Educació Pepe Pla, i els portaveus dels grups municipals Filiberto Tortosa, Joan Gilabert i Manuel Ruiz.

Segons fonts municipals, en la trobada es va tractar també l’oposició del Consell Escolar Municipal i de tots els grups polítics del consistori a l’augment de la ràtio a trenta alumnes per aula, i al canvi a districte únic.

Recurs de reposició

A banda de les al·lgacions presentades, el Consell Escolar Municipal d’Ontinyent acudirà als tribunals per a demanar l’anul·lació de la resolució de l’arranjament escolar, i ho farà amb la presentació d’un recurs de reposició contra la resolució del govern. El recurs es basarà en les al·legacions i recollirà també la sol·licitud que en cas que s’apliquen les retallades en unitats, s’apliquen segons el nombre d’alumnes matriculats el curs vinent i no aquest, per tal que els centres puguen incrementar-lo.

La presentació d’aquest recurs no suposa desestimar de presentar-ne posteriorment un altre de contenciós-administratiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any