Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  04.03.2014  17:18

Autor/s: ACN

La CUP cerca aliances internacionals pel dret de decidir

L'Argentina i Colòmbia han estat les dues primeres parades de la ronda · Aquests mesos vinents visitaran Europa i més països de l'Amèrica Llatina

Men?ame
 

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha començat una campanya per a fer arribar el dret de decidir de Catalunya al món. L'Argentina i Bolívia han estat les dues primeres parades d'una ronda que els portarà per tota l'Amèrica Llatina i Europa. El diputat Quim Arrufat va explicar-ne ahir l'objectiu: donar informació directa a aquells governs, formacions polítiques i moviments socials afins ideològicament a la CUP i demanar-los que no restin impassibles al blocatge de l'estat espanyol.

A l'Amèrica del Sud, els representants de la CUP han pogut comprovar l'efecte de la propaganda contrària al dret de decidir per part del govern espanyol. 'Afortunadament, el prestigi de l'estat espanyol a l'Amèrica Llatina està per terra', va dir ahir Arrufat.

A Bolívia van ser presents al congrés i al senat, on van mantenir contacte amb diputats bolivians. També van poder conversar amb els responsables del gabinet de la vice-presidència. Pel que fa a l'Argentina, es van reunir amb blocs polítics del parlament i també amb personalitats de l'àmbit del periodisme i la història, entre més.