Tres-cents contes per a un tricentenari: El llop disfressat de pastor

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre · Avui, la història d'un llop que es va vestir de pastor per acostar-se a les ovelles

VilaWeb
Redacció
03.03.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels menjars preferits dels llops són les ovelles. Però els llops, igual com la resta d’animals, es fan vells, i amb els anys perden la força. N’hi havia un, de llop, allà a les muntanyes, que passava gana, perquè ja era molt gran i amb prou feines si podia caçar. Però ve’t ací que va tenir una idea: ‘Com que les ovelles no tenen mai por dels pastors i se’ls acosten, em disfressaré de pastor.’ I tal dit, tal fet. El fet és que no se’n va acabar de sortir, perquè va cometre una equivocació com una casa. Ara, val més que us n’expliqui els detalls el rondallaire Albert Estengre.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any