Tu pots fer millor VilaWeb, amb la teva subscripció voluntària

  • Més de tres mil lectors col·laboren ja amb el seu suport informatiu i econòmic per a fer d'aquest un diari únic i diferent · Tu te'n pots fer avui.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.03.2014 - 18:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb és un diari únic i diferent en molts aspectes. És el degà de la premsa online a Europa. El diari dels Països Catalans i una de les veus de referència pel que fa al debat sobiranista. Un diari sense concessions a la frivolitat, rigorós i convençut que els lectors tenen opinió pròpia i reclamen informació en profundiat. Un projecte informatiu que les 24 hores és alerta al que passa a casa i al món i que ho explica a la web, als mòbils, per les xarxes socials, amb la televisió i fins i tot en paper, cada diumenge a les pàgines d’El Punt Avui. També en anglès a través de la nova Edició Global.

Però sobretot VilaWeb és un diari capdavanter a l’hora d’establir una nova relació amb els lectors. La redacció és un espai obert que es pot visitar i que té en la Botiga i en la sala d’actes dos espais de contacte i col·laboració permanent amb els lectors. I té sobretot +VilaWeb, el servei de subscripció voluntària del qual ja formen part més de tres mil persones i que els ofereix participar en les tasques de redacció i serveis complementaris, com ara descomptes a la Botiga. Cada dia els membres de +VilaWeb reben informació per correu que els manté al corrent del que treballa la redacció i els permet opinar sobre els articles i l’editorial de l’endemà. La subscripció a +VilaWeb, per un preu mínim de cinc euros al mes, és així una de les claus que fa possible que VilaWeb, prop de vint anys després, segueixi sent una referència informatiu clau.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any