Dm. 2 de març del 2014.

02.03.2014 - 14:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat tot, no va ser fins al darrer quart d’hora que  els catalans van enfonsar-se quan els occitans van aconseguir  marcar tres assajos el que va significar que, amb els dos que ja havien aconseguit, sumessin el bonus ofensiu. Fins aquest moment, l’usap tenia esperances d’endur-se de Tolosa el bonus defensiu, i perquè no la victòria. James Hook ha marcat tots els punts de l’equip (tres penalitats) i al darrer minut del partit, si no hagués estat pel vídeo arbitratge, inclús semblava haver marcat un assaig mitjançant Alisona Taumalolo.

Ara el TOP 14 fa una pausa i no serà fins al pròxim 22 de març que els catalans rebran a Biarritz a l’estadi Aimé Giral. De moment l’equip català continua 11è a la classificació.