Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  03.03.2014  06:00

Els ajuntaments de l'AMI cedeixen espais municipals per a la campanya 'Signa un vot per la independència'

L'AMI i l'ANC es proposen de fer una recollida intensiva d'instàncies el 22 i 23 de març

Men?ame
 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han acordat d'impulsar conjuntament la campanya 'Signa un vot per la independència'. Aquesta actuació conjunta, la presentaran avui al matí a Barcelona els dos presidents, Carme Forcadell i Josep M. Vila d'Abadal. L'objectiu és donar un nou impuls a la campanya de recollida d'instàncies per a demanar al parlament que convoqui una consulta i, si no és possible, que declari la independència.

A més de Forcadell i de Vila d'Abadal, a la presentació de l'acord hi assisteix la coordinadora del projecte, Rosa Alentorn, per a explicar-ne els detalls.

Una de les claus de l'esforç conjunt serà la col·laboració en la recollida intensiva que es durà a terme els dies 22 i 23 de març. Les expectatives preveuen d'augmentar notablement el nombre de llocs de recollida durant aquells dies, gràcies a un ampli operatiu coordinat per l'ANC i l'AMI.