Ontinyent acudirà als tribunals contra la supressió d’unitats escolars

  • El Consell Escolar Municipal presentarà un recurs · La plataforma Prou convida a enviar preguntes a la consellera

VilaWeb
Redacció
26.02.2014 - 20:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Consell Escolar Municipal d’Ontinyent acudirà als tribunals per a demanar l’anul·lació de la resolució de l’arranjament escolar aprovat per al curs vinent, i ho farà amb la presentació d’un recurs de reposició contra la resolució del govern. El recurs es basarà en les al·legacions presentades i que la Conselleria d’Eduació no ha atés, i recollirà també la sol·licitud que en cas que s’apliquen les retallades en unitats, s’apliquen segons el nombre d’alumnes matriculats el curs vinent i no aquest, per tal que els centres puguen incrementar-lo.
La presentació d’aquest recurs no suposa desestimar de presentar-ne posteriorment un altre de contenciós-administratiu.

Campanya ‘La consellera respon’

La pàgina de la Plataforma Prou es fa ressò d’una proposta llançada des de l’AMPA del CEIP Martínez Valls consistent a usar el web de la Conselleria d’Eduació per a fer arribar a la consellera les qüestions que sistemàticament es nega a respondre a la comunitat educativa.

Així, proposa tres temes, redactats perquè càpiguen en els 1.000 caràcters que poden enviar-se des del formulari electrònic. Les qüestions que proposa són per què no elimina primer unitats de les escoles concertades, per què no rebaixa la ràtio a un màxim de vint alumnes, i si pensa aplicar la LOMCE tot i ser una llei discriminatòria.

Festa per l’Educació

Com ja vam informar, contra les polítiques regressives en matèria educativa s’està preparant la Festa per l’Educació que reivindicarà l’ensenyament públic en valencià i de qualitat, i que denunciarà els atacs constants del govern. La jornada serà el 29 de març a Ontinyent, impulsada per la regidoria d’Educació d’Ontinyent amb el suport de les AMPA, professorat, alumnes, sindicats, artistes, partits polítics i entitats socials i culturals. L’acte reivindicatiu inclourà una Marxa per l’Educació que acabarà al recinte firal de la ciutat, on es succeiran posteriorment activitats i actuacions musicals entre les que de moment ja hi ha confirmades les d’Atzukak, Saba Nova, Andreu Valor, el Club Solitary, Paco Muñoz i Toni de l’Hostal.

Notícies relacionades

Els valencians omplen els carrers contra el tancament d’unitats i escoles

Escola Valenciana durà el govern de Fabra als tribunals

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any