Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  26.02.2014  06:00

Els visitants del MWC opinen sobre la independència de Catalunya

Ens hem passejat pel congrés i hem demanat a assistents d'arreu si coneixien les aspiracions nacionals del nostre país i com valoraven el fet que el govern espanyol impedís el referèndum

Men?ame
 

Fa exactament un any vam passejar-nos pel Mobile World Congress (MWC) i vam demanar a uns quants visitants de països diferents què sabien de Catalunya i de les aspiracions nacionals del nostre país (vegeu-ne el vídeo). En tots aquests mesos han passat unes quantes coses: hi ha hagut la Via Catalana, s'ha convocat el referèndum, etc. Hem tornat a passejar-nos per la fira demanant als visitants què en sabien de tot plegat i com valoraven el fet que l'estat espanyol impedís de votar.

Si l'any passat hi havia alguns visitants que pensaven, fins i tot, que Catalunya era només una estació de metro o un patrocinador del congrés, enguany tots els enquestats saben què és Catalunya i, d'una manera o una altra, tenen notícia de la voluntat de molts catalans d'obtenir un estat propi.

Mostren opinions diverses sobre les virtuts d'una Catalunya independent, però tots, excepte l'únic espanyol enquestat, consideren que els catalans tenen el dret de votar sobre el seu futur i no entenen per què el govern espanyol vol prohibir el referèndum.