Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  25.02.2014  00:11

L'assemblea contra la planta de la Pobla del Duc publica un full informatiu

El document recull els perjudicis que causaria la planta i explica les irregularitats del projecte

Men?ame
 

Un dels acords presos en la reunió de constitució de l'assemblea comarcal que s'oposa a la construcció de la planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc, feta el 14 de febrer passat a la pròpia localtat, va ser la de redactar un document informatiu.

El full s'ha editat ja, amb informació sobre què és i com funciona aquesta assemblea de veïns de la comarca, i ressalta la seua finalitat d'exigir la paralització del projecte. A més, detalla els perjudicis que causaria la implantació d'aquesta indústria, entre els quals fa referència a possibles contagis i afeccions en la salut de persones i d'animals, a la contaminació dels sòls, riu i aqüífers, i a la pèrdua de valor turístic per a la comarca.

El document repassa també el procés que s'ha seguit fins ara en els tràmits per a aprovar-lo, 'ple d'irregularitats' per la manca d'informació al veïnat de la Pobla del Duc, per 'falsejar' el pla de participació pública i per la declaració del projecte com a Bé d'Interés Comunitari 'sense els informes d'impacte ambiental necessaris'. També denuncia que la zona escollida per a construir la planta és geològicament inestable amb risc d'inundació.

L'assemblea ha fet una versió del document per a internet (pdf) amb la proposta que tothom qui vulga se'l descarregue i l'impimisca per a fer-lo circular per la comarca.

Notícies relacionades

L'assemblea contra la planta de la Pobla del Duc farà actes pels pobles per a explicar-ne els efectes nocius (16.02.2014)

La consellera de Medi Ambient arriba a Ontinyent també entre crits i pancartes (15.02.2014)

Divendres es fa una nova reunió per a coordinar l'oposició a la planta de la Pobla del Duc (13.02.2014)

Més de cent persones en l'assemblea contra la planta de tractament de residus animals (25.01.2014)

Convocada una assemblea per a coordinar l'oposició a la planta de la Pobla del Duc (20.01.2014)

L'Ajuntament de la Pobla del Duc torna a dir no a la planta de residus animals (30.12.2013)

El projecte de planta de tractament de residus animals reviscola la polèmica a la Pobla del Duc (23.12.2013)

Men?ame