Un assistent al Mobile World Congress es nega a saludar Felipe de Borbó

  • 'No us vull donar la mà, perquè no ens deixeu votar', ha dit Àlex Fenoll al fill del rei espanyol

VilaWeb
Redacció
24.02.2014 - 14:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Àlex Fenoll, un empresari assistent al Mobile World Congress, s’ha negat a saludar Felipe de Borbó, en la visita que ha fet al saló que avui ha començat a Barcelona. El fill del rei espanyol, en una comitiva en què hi havia també el president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d’Empresa, ha anat saludant els assistents, però Fenoll s’hi ha negat: ‘No us vull donar la mà, perquè no ens deixeu votar’, li ha etzibat. Àlex Fenoll és director general de l’empresa responsable de la xarxa Shareisfashion.

Vegeu el vídeo de l’incident.

Entrevista a Àlex Fenoll sobre l’incident: No donaré la mà a algú que no ens respecta [VÍDEO]

(Vídeo: Àlex Fenoll.)

‘Venia la comitiva i ens han dit que ens poséssim ferms’, explica Fenoll a VilaWeb. I continua: ‘No li he volgut donar la mà, i ha marxat. Però després ha tornat, i m’ha dit en català que l’havia de saludar per educació. “Per educació, m’hauries de saludar, amic”, m’ha dit. I jo li he dit que no era amic seu, i que no li donaria la mà perquè no ens deixaven votar. “M’hauries de donar la mà igualment”, m’ha respost. I li he dit que no.’

Fenoll diu que després Mas i Puig li han fet una forta encaixada, i que una responsable de protocol se li ha atansat i li ha donat les gràcies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any