Milers de manifestants a València contra la ‘llei mordassa’

  • Van cremar banderes espanyoles davant la delegació del govern espanyol · Hi hagué dos detinguts · La protesta era convocada per Juntes Sense Por contra la llei de l'avortament i la de seguretat ciutadana

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers de manifestants van protestar ahir pels carrers del centre de València contra la llei de l’avortament i la de seguretat ciutadana, englobades amb el nom genèric de ‘llei mordassa’. Hi hagué dos detinguts després de la manifestació per danys i desordres públics. Algunes fonts indiquen que la detenció fou indiscriminada i que la policia va agredir els detinguts. Podeu recapitular els esdeveniments mitjançant l’etiqueta #juntessensepor.

La manifestació, convocada per la plataforma Juntes Sense Por, va començar a la plaça de Sant Agustí, on hi havia un fort desplegament policíac, i va transcórrer pel centre de la ciutat. Alguns manifestants van fer pintades, la majoria amb el lema ‘Foc al capital’, a les seus d’entitats financeres, i van tirar un globus ple de pintura a un centre comercial. Davant la delegació del govern espanyol hi hagué un acció significativa: es van cremar desenes de petites banderes espanyoles.

El lema de la protesta era ‘Desobeint les vostres lleis’ i durant tot el recorregut es van sentir, sobretot, clams contra la llei de l’avortament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any