ICV-EUiA descarta pactar un punt comú al programa electoral sobre el dret de decidir

  • Considera 'obvi' que totes les formacions que han pactat la consulta n'inclouran una referència, però no necessàriament la mateixa

VilaWeb
ACN
18.02.2014 - 18:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

ICV-EUiA ha deixat clar que no assistirà a cap reunió per pactar un punt comú de defensa del dret de decidir en el programa de les eleccions europees. Els dirigents de la formació no consideren necessària aquesta reunió i volen evitar fotografies que només serveixin per ‘gesticular’. La portaveu parlamentària, Dolors Camats, ha dit que no veien necessari ni tan sols pactar aquest punt en comú. ‘És obvi que nosaltres parlarem del dret de decidir en el programa de les europees’, ha dit. I ha subratllat que el programa electoral es faria d’acord amb les bases del partit i que el punt referent a la consulta no havia de coincidir en la forma amb el de les altres formacions.

Camats ha explicat que aquesta havia estat la posició que havien defensat dilluns en una reunió amb la resta de grups, convocada lluny dels focus mediàtics per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). ‘Nosaltres defensarem la consulta i el dret de decidir en l’exercici pràctic, institucionalment allà on tinguem presència, i políticament i socialment al carrer’, ha remarcat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any