Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  16.02.2014  00:00

L'assemblea contra la planta de la Pobla del Duc farà actes pels pobles per a explicar-ne els efectes nocius

Es tornarà a reunir divendres 7 de març, a Castelló de Rugat

Men?ame
 

El saló d'actes del Centre Social de la Pobla del Duc es va omplir de gom a gom divendres amb motiu de la reunió convocada per a la constitució d'una assemblea veïnal que coordine les accions legals i les mesures de pressió popular contra la instal·lació d'una planta de residus animals.

Els nombrosos assistents van aprovar la redacció d'un document que recull la personalitat i objectius de l'entitat que es vol posar en marxa, i es va acordar de fer una altra reunió divendres 7 de març a Castelló de Rugat.

Entre els assistents, a més del batle de la Pobla del Duc, el socialista Vicent Gomar, hi havia també el d'Otos Emili Mira (Compromís), i la batlessa del Ràfol de Salem Carolina Mengual (PP), qui va fer una intervenció per a expressar la seua oposició al projecte.

A més de la reunió prevista per al 7 de març, es va decidir de fer xarrades explicatives pels municipis, començant aquesta setmana que ve al Ràfol de Salem, i d'organitzar una marxa a peu fins als terrenys on es preveu d'instal·lar la planta, eixint des de cada poble, per a comprovar la proximitat als municipis del voltant i al riu Missena.

Notícies relacionades

Men?ame