Estrena del videoclip del primer disc d’El Veïnat

  • El grup de Vilassar publicarà el dia 23 'Perquè el món et senti'

VilaWeb
Redacció
16.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Perquè el món et senti’ és el títol del primer disc d’El Veïnat, que sortirà a la venda el 23 de febrer. Uns dies abans, per anar fent boca, VilaWeb estrena el primer videoclip d’aquest grup de Vilassar, que va començar la trajectòria el 2011, fruit d’un concert del Correllengua.

Després de diversos concerts i l’enregistrament de dos senzills, ara publiquen el primer àlbum: deu cançons amb la crítica social com a fil conductor i que es passegen pel reggae i el funky. Un disc en què hi han col·laborat DJ Wilow, de la Bundu Band, Judit Neddermann i Andrea Motis. 

‘La música lliure com a eina per canviar la situació. No cal anar gaire lluny per descobrir que la majoria de les nostres cançons incorporen crítica social a les seves lletres. I no és estrany en aquesta situació convulsa que vivim, on la inspiració la trobem a cada manifestació o a cada actuació política. No només fem música a l’escenari, traslladem al públic idees i pensaments que constantment ens ronden pel cap’, explica el grup. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any