Últim dia per a votar en el procés d’elecció d’inversions municipals a Ontinyent

  • Aquest divendres acaba el termini per a fer-ho

VilaWeb
Redacció
14.02.2014 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta mitjanit acaba el termini de votació en què els ciutadans d’Ontinyent majors de setze anys han pogut triar quines inversions ha d’executar l’Ajuntament. Es tracta de la darrera de les fases del ‘procés de priorització’ engegat per l’equip de govern, després que el Consell de Ciutat elegira cinc de les vint-i-set propostes que l’Oficina Tècnica va considerar factibles i que s’adequaven als requisits de la convocatòria.

Segons les dades facilitades des de l’Ajuntament, a migdia de dijous havien participat 3.549 persones en aquesta experiència de democràcia participativa.

Tot divendres, fins a les dotze de la nit es pot encara votar de manera presencial a l’Ajuntament, a la Biblioteca de Sant Josep, al Punt de Lectura de Sant Rafel, a l’EPA Sant Carles, al Teatre Echegaray i al Centre Cívic El Llombo.

La votació pot fer-se també per internet, des de la pàgina ontinyentparticipa.com. En aquest cas s’ha establert en tres el nombre de votacions que es poden fer en una mateixa línia (IP), tant de telèfon fixe com de mòbil.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any