Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  09.02.2014  15:22

Prohibeixen les estelades a la copa ACB de bàsquet

La policia les confisca dient que consten en una llista d'objectes prohibits

Men?ame
 

La final de la copa ACB de bàsquet, que s'ha jugat a Màlaga, ha enfrontat el FC Barcelona i el Reial Madrid, que ha guanyat. Els afeccionats del Barça, però, no han pogut ensenyar estelades, en aquest partit. La policia espanyola les ha anades confiscant a l'entrada del pavelló, i ha dit als qui les duien que la bandera estelada consta en una llista d'objectes prohibits. Alguns afeccionats del Barça, però també del CB Joventut, han denunciat a Twitter que els les han preses i fins i tot han amenaçat de multar-los.

El periodista de TV3 Jordi Robirosa ha explicat just abans del partit, al començament de la retransmissió, que la policia havia prohibit d'ensenyar estelades. I encara més: 'S'han posat banderes espanyoles damunt les senyeres; això ho hem vist nosaltres.' Robirosa ha lamentat que es vulnerés d'aquesta manera la llibertat d'expressió i que es comencés una guerra de banderes 'que els afeccionats catalans, en minoria, no han començat'.

A la xarxa, molt usuaris indignats han expressat les crítiques amb l'etiqueta #EsteladesACB: