La Usap empata contra Racing Métro 92 (19 a 19)

  • L'equip nord-català va empatar ahir dissabte el partit jugat a l'estadi Aimé Giral, i comencen els rumors d'una reestructuració dels tècnic usapistes ...>>
    Dm. 9 de febrer del 2014 (inici de tarda)

VilaWeb
Redacció
09.02.2014 - 13:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat que, una vegada acabat el partit, el president usapista François Riviere va assegurar que Marc Delpoux continuava sent el mànager general de l’equip, els rumors diuen que podria haver-hi una reestructuració entre l’estaf tècnic de l’equip català. L’empat no fa que l’Usap toqui fons, però també encén les alarmes ja que l’apropa més que mai en la lluita per mantenir-se en el TOP 14 i, sobretot, el deixa sense el menor marge de maniobra respecte als seus competidors, ben a prop al darrere seu.

La situació de la USAP és preocupant. A vuit partits del final de la fase regular del TOP 14, quatre equips es barallen per no baixar. Brive té 40 punts, Baiona i l’USAP 38, i Oyonnax té quatre punts menys que els equips basc i català… però amb un partit menys (a Biarritz el 15 de març). Més que mai l’USAP  tindria de guanyar els dos pròxims partits : començant pel que jugarà contra Montpeller, abans de rebre a Brive en un partit que s’espera sigui encara més tens que contra el Racing.

Pel que concerneix al partit d’ahir, la Usap anava guanyant fins als darrers 15 minuts (19 a 12) per acabar empatant el partit. Escolteu a USAP FM l’entrevista feta (només en fr) al president usapista després del partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any