Navarro demana avui que la monarquia sigui mitjancera en el procés català

  • Coincidint amb la declaració de Cristina de Borbó pel cas Nóos

VilaWeb
ACN
08.02.2014 - 13:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mateix dia que Cristina de Borbó declara encausada pel cas Nóos, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat novament a la monarquia espanyola “gestos de transparència i d’arbitratge de processos polítics molt necessaris pel conjunt de l’estat”. També ha assegurat que la corona requereix “una renovació general” i “més implicació”. Navarro ha demanat respecte per la presumció d’innocència de Cristina però ha avisat que “ha de complir les obligacions com qualsevol altre ciutadà”.

Navarro ha evitat tornar a demanar l’abdicació del rei en favor del príncep Felip, com va fer ara fa un any. “Jo ja vaig donar la meva opinió fa temps”, ha indicat davant la insistència dels periodistes en una atenció als mitjans. El primer secretari s’ha limitat a dir que “la monarquia requereix una renovació general, més transparència i més implicació”.

La Infanta Cristina declara aquest dissabte al Jutjat d’Instrucció número 3 de Palma per la seva imputació en l’anomenat ‘cas Nóos’. La filla del rei està imputada pels delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals en la gestió d’Aizoon, la societat patrimonial que compartia al 50% amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, també imputat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any