Notícies

Dimecres  05.02.2014  13:35

DIAM Bouchage anuncia que ampliarà la seua fabrica de Ceret

L'empresa DIAM Bouchage líder mundial dels taps de suro, va anunciar ahir dimarts el seu projecte d'ampliar la seua fabrica de Ceret i anuncia la creació de 25 llocs de treball més ...>>
Dc. 5 de febrer del 2014 (inici de tarda)

Men?ame
 

L'empresa ha anunciat la construcció d'una nova unitat de producció i un nou laboratori que seran construïts al mateix indret on hi ha la fàbrica actualment.  L'any passat va experimentar un augment del 19% de volum de negocis. Els mercats es desenvolupen, sobretot a Itàlia, EUA o a l'Argentina. I és per respondre a aquesta demanda que la fàbrica de Ceret creixerà. Amb la seua nova unitat, podrà produir completament el seu producte estrella : el tap de suro sense gust.

L'empresa tenia de decidir-se entre l'ampliació de la fàbrica que té a l'estat espanyol o la de Ceret, i finalment ha estat aquesta que ha guanyat, gràcies a haver obtingut unes subvencions de  2,8 milions d'€uros, per part dels organismes oficials francesos.

Aquesta ampliació significarà també la creació de 25 nou llocs de treball que és sumaran als 149 que té en aquest moment la fàbrica ceretana.