Òmnium Cultural es fixa la consulta i el doble sí a la independència com a prioritats del 2014

  • Ho ha anunciat avui l'entitat en la V Trobada Nacional de Barcelona

VilaWeb
Redacció
01.02.2014 - 19:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Òmnium Cultural ha fet avui a Barcelona la V Trobada Nacional, que ha aplegat a les Cotxeres de Sants dos-cents representats de l’entitat i de la campanya ‘Un país normal’. Amb el lema ‘9-N. Votar és normal en un país normal’, Òmnium hi ha exposat el full de ruta d’aquest 2014, que passa per a la consulta del 9 de novembre i el sí favorable a la independència. ‘Apuntalar l’exercici del dret de decidir i la victòria del doble sí en la consulta del 9 de novembre seran les dues grans prioritats anuals de l’entitat’, s’afirma en un comunicat.

La presidenta de l’entitat, Muriel Casals, ha destacat aquest doble objectiu d’enguany: ‘Òmnium treballa amb força i il·lusió a tot el país per a celebrar la consulta del 9 de novembre i per a eixamplar la majoria social de catalans i catalanes que volem viure en un país normal i millor.’

A la jornada, que s’ha inaugurat amb una conferència del president del Consell Assessor per la Transició Nacional, Carles Viver Pi-Sunyer, hi han assistit els membres de la junta directiva presidida per Casals, els de les vint-i-nou juntes directives territorials, els responsables de la trentena de comitès locals de la campanya ‘Un país normal’ i els treballadors de l’equip tècnic. S’hi ha analitzat el paper de l’entitat per al 2014 i les accions de la campanya ‘Un país normal’, un dels eixos de treball destacats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any