Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  28.01.2014  20:00

Autor/s: M. Crespo

Els pros i contres dels principals serveis de música en línia

Yahoo! analitza productes com Beats Music, Spotify, Rdio, Rhapsody, Pandora i Xbox Music

Men?ame
 

Tot i que se centra d'entrada en el mercat nord-americà, fa pocs dies que es va estrenar amb força expectació a tot el món un nou servei de música en línia per a tota mena d'aparells fixos i mòbils. Beats Music vol competir amb productes ja consolidats com Spotify i Pandora. Per a fer-se una idea del panorama actual d'aquest sector tan competit, Yahoo! ha publicat una llista de serveis amb pros i contres.

A 'Beats Music vs. Spotify vs. Rdio: What's the Best Streaming Music Service?', la periodista Alyssa Bereznak compara de manera planera i concisa els principals serveis de música en línia: Beats Music, Spotify, Rdio, Rhapsody, Pandora i Xbox Music.

Per exemple, sobre el nou servei diu: 'En teoria, Beats Music podria canviar el funcionament habitual d'aquesta mena de serveis musicals.' I ho explica: 'En comptes de recórrer a les teves xarxes socials i als teus hàbits musicals, per a recomanar cançons Beats et fa passar per un procés inicial en què analitza els teus gusts musicals basats en l'edat, el sexe i en cada opció d'escolta que fas servir quan utilitzes el servei.'

En negatiu, d'aquest servei de pagament amb més de vint milions de cançons al catàleg, Bereznak en destaca els enviaments de recomanacions de discs, 'semblant a spam'.