Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  27.01.2014  00:03

Mugroman s'acomiadarà també enguany

Men?ame
 

Semblava que 2013 havia deixat un regust amarg per l'abandó de molts grups valencians, i que el 2014 seria més bé un any de tornades i noves propostes. Tot i això, el degoteig de bandes més o menys importants continua –esperem que pare ja!-, i ara el colp és un poc més dolorós si atenem que és una banda pionera i afincada a un dels extrems del predomini lingüístic valencià. El xixonencs de Mugroman diran enguany adéu al projecte musical que han portat endavant durant 12 anys.

L'última lluna de Mugroman

Per acomiadar-se dels seus seguidors han preparat una ronda especial amb el nom de 'L’última lluna'. La ronda anirà acompanyada de la publicació d’un DVD en directe amb imatges del seu concert al Feslloch 2013, que es publicarà en descàrrega gratuïta a la seua web, i que portarà el títol de 'Lluna d’estiu'. La banda està ultimant el tancament de les dates, i de moment ja n'han confirmat la primera: 1 de març al Sons de Xaloc Festival a Vila-real. Aniran desvelant la resta poc a poc, i també han fet una crida als seus seguidors perquè proposen llocs per on els agradaria que passara la ronda Javi, Pasqu, Raül, Paco i Pau s’acomiaden com a Mugroman, però esperem veure'ls en nous projectes a partir de 2015.