Professors del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent es concentren contra la supressió d’unitats escolars

  • L'escola en perdrà una el curs que ve si s'aplica la proposta d'Educació

VilaWeb
Redacció
24.01.2014 - 23:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup de professors del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent es va concentrar aquest divendres a la porta del centre educatiu en senyal de protesta per les retallades i les supressions d’unitats anunciades per al curs que ve.

Aquesta escola és una de les que es veuran afectades si s’acaba realitzant la proposta feta pública per la Conselleria d’Educació el desembre passat. Recordem que el Consell Escolar Municiàl d’Ontinyent va rebre una comunicació oficial segons la qual per al curs 2014-2015 les escoles públiques de la capital de la Vall d’Albaida perdran tres unitats escolars. En concret, se’n reduiran una del col·legi Bonavista i una del Martínez Valls, en Educació Infantil, i una altra del Rafael Juan Vidal en Educació Primària.

La proposta de conselleria ha estat rebutjada per tota la comunitat educativa de la ciutat. Els centres, amb el suport de l’Ajuntament, van presentar les al·legacions pertinents, i a més es va organitzar una recollida de signatures que en pocs dies en va arreplegar prop de sis mil, entre les que es van aconseguir físicament i les d’una campanya online. L’oposició ha quallat també amb la creació de la plataforma Prou, formada per pares i mares, alumnes, professors, mestres, personal administratiu dels centres formatius i oberta a tothom que vulga ‘aturar els despropòsits, retallades i atacs contra l’educació pública i en valencià’, i que es presenta com un punt de trobada per a qui se senta preocupat pel futur de l’educació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any