Cristina de Borbó haurà de baixar la rampa d’accés al jutjat de Palma

  • Falta saber si ho farà a peu, com Urdangarin, o en cotxe

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.01.2014 - 15:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cristina de Borbó haurà de baixar la rampa d’accés al jutjat de Palma, situat a la Via Alemanya, segons que ha decidit el jutge degà del partit judicial, Francisco Martínez Espinosa. El jutge José Castro l’ha cridada a declarar el 8 de febrer a les deu del matí perquè respongui d’acusacions d’emblanquiment de diners i delicte fiscal. El seu marit, Iñaki Urdangarin, encausat també en el cas Nóos, ja va haver de baixar la famosa rampa dues vegades quan va anar a declarar. Ara manca saber si Cristina ho farà a peu o en cotxe.

Per això el jutge demanarà ‘de manera immediata’ a la policia les mesures de seguretat necessàries per a garantir la normalitat durant la declaració de la infanta, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les illes (TSJIB). Depenent dels requeriments que plantegi la policia el magistrat mantindrà les pautes generals d’accés a l’edifici, és a dir, de fer-ho a peu, o bé permetrà mesures excepcionals, o sigui accedir-hi en cotxe.

El jutge degà també diu que els mitjans de comunicació no podran accedir a l’interior de l’edifici, i quedaran concentrats darrere d’una tanca, al final de la rampa d’accés.

Informació relacionada: ‘Escàndol reial a Espanya’: el ressò internacional de l’encausament de Cristina de Borbó

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any