Navarro arracona Elena, Geli i Ventura a l’última fila i al costat de Ciutadans

  • El grup del PSC canvia la distribució d'escons després de la polèmica votació sobre el referèndum

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.01.2014 - 10:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer ple al Parlament després de la votació en què es va aprovar de demanar al congrés les competències per a fer el referèndum presenta canvis en la distribució dels escons del grup del PSC, on es visualitza més que mai la divisió que hi ha entre dins dels socialistes. Els tres diputats favorables al referèndum que van trencar la disciplina de vot –Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura–, la direcció del partit els ha arraconat a la punta de l’última fila del grup, compartint-la amb els diputats de Ciutadans. 

Fins ara Geli, Elena i Ventura s’asseien una fila més endavant, al costat d’altres diputats del PSC. Això també ha comportat alguns altres canvis en la distribució dels escons del PSC. Així, per exemple, Celestino Corbacho, que fins ara s’asseia al costat d’Elena a la tercer fila del grup, ocupa un escó de la primera fila, al costat de Montserrat Capdevila, Maurici Lucena i Pere Navarro. 

El moviment Avancem, al qual pertanyen Ventura i Elena, ha expressat a Twitter el malestar per la decisió de relegar els diputats crítics a l’última fila:

La reubicació dels tres díscols a l’hemicicle ha coincidit amb la pressa de possessió del nou diputat per Lleida, Òscar Ordeig, en substitució del també crític Àngel Ros, que va renunciar al seu escó per diferències amb la cúpula del PSC en el debat nacional i sobre la consulta. Abans d’entrar al Parlament, Ordeig ha reclamat unitat d’acció en el PSC. “Fer política vol dir fer grup i fer pinya, i per tant el que necessitem és tenir unitat per acostar els problemes de la ciutadania al Parlament”, ha dit, tot afegint que “el més important és deixar de parlar de nosaltres i parlar dels problemes de la gent, i estic convençut que ho aconseguirem”. “És només qüestió de temps”, ha conclòs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any