La comissió de garanties del PSC suspèn Mohedano per haver assistit a un acte d’ERC

  • El suspèn cautelarment dels òrgans de direcció del partit: executiva i consell nacional

VilaWeb
Redacció
20.01.2014 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Abans de l’esperat anunci sobre les sancions que rebran els tres diputats favorables al referèndum que van votar contra les ordres del PSC la setmana passada, la comissió de garanties ha comunicat al membre d’Avancem Fabián Mohedano que el suspèn cautelarment dels òrgans d’elecció del partit, l’executiva i el consell nacional. La suspensió cautelar és per haver assistit en un acte d’Esquerra Republicana de Catalunya el desembre passat.

Segons van denunciar fonts de la direcció del partit, Mohedano podria haver vulnerat els estatuts del PSC, l’article 4.2 dels qual prohibeix als militants de ‘potenciar cap altre partit que no sigui el PSC’.

Mohedano és militant des del 2009 i des de fa dos anys ocupa el càrrec de secretari de Llibertats Públiques i Drets Civils de la comissió executiva del partit. S’ha significat per ser una de les veus més crítiques amb la direcció actual de Pere Navarro, com va deixar palès en aquesta entrevista amb VilaWeb, i és una dels impulsors del moviment crític Avancem, encapçalat per Joan Ignasi Elena.

 

ENTREVISTA: Fabián Mohedano: ‘Al PSC hi ha por de la dissidència’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any