Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.01.2014  17:00

La comissió de garanties del PSC suspèn Mohedano per haver assistit a un acte d'ERC

El suspèn cautelarment dels òrgans de direcció del partit: executiva i consell nacional

Men?ame
 

Abans de l'esperat anunci sobre les sancions que rebran els tres diputats favorables al referèndum que van votar contra les ordres del PSC la setmana passada, la comissió de garanties ha comunicat al membre d'Avancem Fabián Mohedano que el suspèn cautelarment dels òrgans d'elecció del partit, l'executiva i el consell nacional. La suspensió cautelar és per haver assistit en un acte d'Esquerra Republicana de Catalunya el desembre passat.

Segons van denunciar fonts de la direcció del partit, Mohedano podria haver vulnerat els estatuts del PSC, l'article 4.2 dels qual prohibeix als militants de 'potenciar cap altre partit que no sigui el PSC'.

Mohedano és militant des del 2009 i des de fa dos anys ocupa el càrrec de secretari de Llibertats Públiques i Drets Civils de la comissió executiva del partit. S'ha significat per ser una de les veus més crítiques amb la direcció actual de Pere Navarro, com va deixar palès en aquesta entrevista amb VilaWeb, i és una dels impulsors del moviment crític Avancem, encapçalat per Joan Ignasi Elena.

 

ENTREVISTA: Fabián Mohedano: 'Al PSC hi ha por de la dissidència'