Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  20.01.2014  00:00

Descobreix la mini-sèrie sobre Feliu Ventura

Men?ame
 

El dia de Reis el cantautor socarrat Feliu Ventura estrenava una nova mini-sèrie on es pot gaudir de les seues cançons en directe, així com d'entrevistes que ens expliquen més sobre el cantant. Estrenaran un capítol cada dilluns del mes de gener.

Enguany Feliu Ventura complia 20 anys com a artista. Per a celebrar-ho ha creat el projecte Vers l'infinit, que inclou un disc en directe, la mini-sèrie ’Feliu Ventura per l'interior: codis en ruta’, una gira en xicotet format i un disc de rareses, versions i material descartat. Tot el projecte ha estat finançat amb crowdfunding mitjançant Verkami. En pocs dies el projecte quasi havia assolit els 5.000 euros necessaris, així que van animar els seus seguidors a arribar a 9.500 euros per tal de poder enregistrar el disc de rareses.

Al primer capítol de la mini-sèrie ‘Feliu Ventura per l’interior: codis en ruta’ trobem com Ventura explica detalladament la seua relació amb l'ofici de cantant, conta la seua evolució, referents, i s'adoba tot amb talls en directe de les actuacions del de Xàtiva a la seua útlima gira en petit format. El projecte audiovisual està realitzat per l'Esclat Produccions.