Ceret acull la campanya ‘Signa un vot per la independència’

VilaWeb
Redacció
17.01.2014 - 18:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta recollida de signatures, a la capital del Vallespir es farà de les 9h a les 12h al bulevard Mariscal Joffre davant la Casa de la Vila (ajuntament, batllia). Recordeu que, per a poder signar, cal imperativament presentar carnet d’identitat o passaport (qualsevol de vàlmid). Amb les signatures que es recullin i mitjançant el dret fonamental de petició reconegut pels tractats internacionals i fins lleis espanyole i Estatut, els catalans (i qualsevol de 16 any o més de qualsevol estatalitat / nacionalitat) firmant demanem (resumint:) ‘al parlament català la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que no es pugui dur a terme …, insten els seus representants electes a portar-les a les institucions i tribunals internacionals i/o a declarar la independència d’acord amb la legislació internacional’.

A casa nostra, la recollida de signatures va començar dissabte passat al peu del Castellet a Perpinyà i al mercat de Prada de Conflent, on es va assolir un real gran èxit ja que, per exemple a Perpinyà, es van acabar els fulls de signatura ja cap a les 15.30 i els responsables de la campanya van tenir de fer 100 fotocòpies més.

* Ara toca doncs a Ceret, i ja se n’estan programant altres (però sense total certesa de dates i llocs; per això mateix no dubteu i no espereu).

Al document (pdf) adjunt a dreta d’aquesta notícia (sota la fotografia del cartell) trobareu moltes respostes (a més de 30 preguntes)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any