Geli: ‘He votat sí per no haver de dir al meu fill que l’he traït’

  • Els tres diputats crítics es neguen a lliurar l'acta de diputat, tal com els demana la direcció del partit

VilaWeb
Redacció
16.01.2014 - 14:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La diputada socialista Marina Geli ha apel·lat al pluralisme del PSC i ha explicat que fins a l’últim moment havia demanat llibertat de vot a Navarro. Ha dit que havia votat que sí, trencant la disciplina de vot, ‘per fidelitat a Catalunya’ i també ‘per poder arribar a casa i dir al meu fill que no l’havia traït.’ També ha dit que calien reformes de regeneració democràtica, perquè hauria de ser normal que en qüestions de consciència els diputats d’un mateix grup poguessin votar diferent.


Geli, amb Joan Ignasi Elena i Núria Ventura, no tenen pas la voluntat de renunciar a l’acta de diputat i resten a l’espera de les converses amb la direcció del partit. ‘No tinc la voluntat de deixar l’escó’, ha assegurat amb contundència Geli; una afirmació que comparteixen els seus companys.

Elena ha recordat que el PSC s’havia presentat a les eleccions defensant el dret de decidir i que en la votació d’avui ‘era necessari que el PSC no quedés fixat de manera injusta en l’imaginari col·lectiu com un partit contrari al dret de decidir’. Ha recordat la ‘diversitat’ dins el partit i ha insistit que el PSC havia de liderar la defensa del dret de decidir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any