Carles Porta dirigirà “Segon Origen”, que portarà l’Estany d’Ivars i Vila-sana a la gran pantalla

  • Està previst que s'inicii el rodatge al febrer

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
13.01.2014 - 12:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La pel·lícula “Segon Origen”, basada en l’obra de Manuel de Pedrolo, serà dirigida pel seu impulsor, Carles Porta, segons Kinetoscat.cat, a partir d’una informació de Catalunya Informació. El rodatge farà que l’Estany d’Ivars i Vila-sana aculli una “escena emblemàtica de la pel·lícula”.

El projecte, en el que el vilasanenc Carles Porta hi porta anys treballant, va patir un fort entrebanc amb la mort del que havia de ser el seu director, Bigas Luna. Ara, Porta, a més de ser el productor i guionista, també en serà el director.

Segons la informació esmentada, la pel·lícula basada en el “Mecanoscrit del Segon Origen”, ha aconseguit el finançament necessari (un altre dels entrebancs importants) que puja a 7,3 milions d’euros i està previst que inicii el rodatge al mes de febrer.

El repartiment, que s’està tancant, comptarà amb Rachel Hurd-Wood una jove actriu (22 anys) però amb diverses intervencions cinematogràfiques com “El perfum”.

Estany d’Ivars i Vila-sana

La materialització del projecte cinematogràfic convertirà l’Estany d’Ivars i Vila-sana en un dels escenaris de la pel·lícula on s’hi gravarà una “escena emblemàtica” i situarà l’espai natural dins del món del cinema. De fet l’Estany ja va servir per rodar el “teaser” que ha servit de difondre el projecte de Carles Porta.

Concurs a les xarxes socials

Lligat amb l’imminent rodatge de “Segon Origen”, la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i Antartida TV, ha engegat un concurs a les xarxes socials Twitter i Instagram (bases en pdf) amb l’etiqueta #aralleidasegonorigen. Els participants poden enviar una imatge d’un objecte personal que salvarien si s’acabés el món.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any