Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dissabte  11.01.2014  12:28

Autor/s: Associació de Veïns El Llombo

Comunicat oficial de la junta directiva de l'Associació de Veïns el Llombo

Men?ame
 

Els pressupostos participatius que proposa enguany per primer cop l'Ajuntament d'Ontinyent presenten en la seua descripció com un punt a votar 'l'ampliació del local social el Llombo'. Al respecte, tot i no volen interferir en res, sí que ens veiem en l’obligació d'aclarir:

1r. La qüestió s'ha difós de manera inexacta. No es tracta d'una ampliació. Tal com estan les coses a hores d'ara, estan bé. I l'Associació de Veïns el Llombo es troba còmoda en la situació actual. El barri del Llombo NO necessita més.

2n. El problema el té l'Ajuntament d'Ontinyent, i més havent difós la qüestió de manera inexacta. Pel que nosaltres sabem, el regidor de Benestar Social volia traure l'obra dels pressupostos participatius, però aquesta proposta va topar amb la negativa de Compromís. Finalment, s'hi ha inclòs.

3r. El local on es troba el Casal Jaume I i el Consell de la Joventut (en la cantonada del carrer de Jaume I amb l'avinguda del Llombo i ben a prop d'on està el local social el Llombo) s'eliminaria. El que es pretén és unificar els dos locals atés que el del costat del centre social està disponible. La unificació comportaria la reducció en una sèrie de costos a l'aprofitar les sinergies de tots dos i donaria un millor servei: hores obert, un conserge, més associacions, més activitats, tot agrupat en un lloc, i a banda —recalquem— més econòmic.

4t. El problema, si no s'accepta, serà de l'Ajuntament d'Ontinyent, en general; i de Compromís, en particular, perquè porten la Regidoria de Joventut, de la qual depenen el Casal i el Consell de la Joventut. El contracte d’aquest local acaba el 31 de desembre de 2014.

5é. Lamentem que no s'haja difós bé la qüestió, i encara més que a l'Ajuntament es produïsquen aquestes deficiències de comunicació entre els diferents grups municipals.


Ontinyent, 10 de gener de 2013