Els veïns d’Ontinyent decidiran les prioritats en les inversions municipals

  • Podran presentar propostes d'inversions i triar-ne l'ordre d'execució

VilaWeb
Redacció
10.01.2014 - 18:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Ontinyent començarà a recollir la setmana que ve les propostes que els ciutadans vulguen presentar per a decidir quines inversions municipals i en quin ordre s’excutaran durant 2014. La iniciativa l’han qualificada de pionera des de l’equip de govern, en la presentació del ‘procés de priorització’ en què se n’ha explicat el funcionament.

Entre el 13 i el 19 de gener, els veïns de la ciutat podran fer arribar a l’Ajuntament les propostes d’inversió, a través del correu ontinyentproposta@gmail.com o al Registre General de l’Ajuntament. El Consell de la Ciutat determinarà, el 27 de gener, quins projectes s’afigen als cinc que té plantejats l’Ajuntament (l’adequació dels vestuaris del poliesportiu, la recuperació del pati posterior a l’EPA Sant Carles, l’adequació d’un edifici municipal per a habitatge social, l’ampliació del Centre Cívic del barri del Llombo, o la creació d’un punt d’InfoPolicia al parc del Mestre Ferrero). La suma total del cost dels projectes seran els 350.000 euros consignats en el pressupost  municipal.

La darrera fase serà la votació per a decidir quins projectes s’acorda d’incloure i en quin ordre, la qual es farà dentre el 10 i el 14 de febrer al Teatre Echegaray, al Centre Cívic del Llombo, a l’EPA Sant Carles, al Punt de Lectura de Sant Rafel, a la Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament. També s’habilitarà un sistema per a votar via Internet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any