Signa un vot per la independència a Catalunya Nord

VilaWeb
Redacció
10.01.2014 - 20:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa dies que parlem d’aquesta campanya, i demà dissabte serà el dia on hi haurà aquesta recollida de signatures. Amb les signatures que es recullin i mitjançant el dret fonamental de petició reconegut pels tractats internacionals i fins lleis espanyole i Estatut, els catalans poden demanar ‘al parlament català la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que no es pugui dur a terme …, insten els seus representants electes a declarar la independència d’acord amb la legislació internacional’.

Aquesta recollida de signatures es farà al peu del Castellet de les 10 a les 17h i a Prada de Conflent de les 9 a les 12 a la Plaça del Mercat de la República. Properament aquesta campanya de recollida de signatures, és farà a altres pobles nord-catalans.

Recordeu sobretot que per signar necessiteu el vostre carnet d’identitat, o passaport; no deixeu passar aquesta oportunitat rar.

També donen suport a aquesta iniciativa de la societat civil moltes entitats i, aquí, l’Assemblea Nord-Catalana (creada el 2002, com a secció de la llavors Assemblea dels Països catalans de Lluís maria Xirinacs).

* En fitxer adjunt trobareu tot el que s’ha de saber i totes les  qüestions i les respostes que s’han fet, sobre aquesta campanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any