El Corredor Polonès estrena a Internet el nou disc ‘Fenòmens Tangibles’

  • Ja el teniu disponible via Bandcamp

VilaWeb
Redacció
09.01.2014 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de la campanya de microfinançament a través de la qual El Corredor Polonès ha tret a la llum el seu nou treball musical ‘Fenòmens tangibles’, i de l’original joc amb què els seguidors de la banda han posat els noms a les seues cançons, els nous temes del grup ja estan disponibles per al públic en general des d’aquest dijous 9 de gener via Bandcamp.

Aquest nou treball discogràfic de la banda, gravat als estudis Montesa Audio per Ian Clayton i mesclat, masteritzat i produït per Ivan Aliaga i el Corredor Polonès als Eco Estudis és ‘una aposta per la improvisació i la imperfecció a l’estudi, evitant efectes especials, netedats, quantitzacions i postafinacions. Tot un homenatge volgut a aquells primers discos de moltes bandes dels ’90 que han influenciat el grup’, segons han explicat des de la pròpia banda

Les lletres ‘parlen de la quotidianitat, de Fenòmens Tangibles’. Són ‘històries i fets reals, relats d’experiències relacionades amb l’espai personal-sentimental, creatiu-inspiratiu o de critica política i social’, i inclouen també homenatges a figures que han influït en la banda com ‘Los Planetas, Ovidi Montllor, les bandes grunge i post-grunge dels ’90 o el propi Vicent Andrés Estellés’.

#PolonitzaUnNom

El mes de setembre passat, el Corredor Polonès va posar en marxa una campanya de micromecenatge per a finançar el nou treball, i també una proposta amb què convidaren el seu públic a proposar els noms dels temes del disc. Per tal de recollir les propostes, la banda féu circular cada setmana una cançó, que es trobava disponible en un CD en algun espai públic d’alguna localitat dels Països Catalans. Els participants havien d’escoltar-lo i fer arribar una proposta de títol al facebook del grup o a través d’una piulada via twitter amb l’etiqueta #PolonitzaUnNom al compte @elcorredorpolon.

Cada setmana es publicà al canal de youtube de la banda un vídeo en què un músic de bandes de rock català explicava n deixava el CD. Hi van participar Javi Ivanyez (Mugroman), Pol Fuentes i Iban Rodríguez (Rosa Luxemburg), Víctor Moyà (121 db), MI #, Gon Gironés (Gàtaca), Inèrcia, Rubén Pujol (Nyandú), Pau Miquel Soler (Arthur Caravan), i Àlex Martínez i David Garcia (Tardor).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any