Comencen les emissions regulars d’Ona Mediterrània

  • Al 98.0 i a través d'internet

VilaWeb
Redacció
07.01.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ona Mediterrània comença a emetre des d’avui –de vuit del matí a onze de la nit– una programació en català, bàsicament feta a les Illes i que vol recuperar l’empenta de les emissores clausurades Ona Mallorca i Som Ràdio. Emet des de Palma pel 98.0 i també per internet. Té vint-i-un programes: divuit de producció pròpia i tres en col·laboració amb la Xarxa. Entre aquests, hi ha l’Internauta, el programa setmanal de VilaWeb que emeten més de cent cinquanta ràdios de tots els Països Catalans.

L’emissora és una cooperativa de sis-centes persones que paguen cinquanta euros l’any per ser-ne sòcies i tenir veu en les assemblees anuals. Els impulsors del projecte creuen que aquesta xifra hauria de pujar fins a dos mil socis i esperen que l’inici de les emissions hi ajudi.

Cada matí Ona Mediterrània farà un magazín conduït per Tomeu Martí i Marina Caubet, que inclourà entrevistes, tertúlies i notícies. A banda, es faran informatius a la una del migdia i a les set del vespre. En la nova ràdio hi col·laboren veus conegudes, com ara Pere Estelrich, Pep Suasi, Julen Pulet i Lluís Gavaldà. Vegeu ací la programació completa.

 

Opinió contundent:

Tomeu Martí: Ona Mediterrània torna la veu als mallorquins

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any