Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.01.2014  13:38

Un jutge desestima la demanda de Llanos de Luna a Vilablareix

No l'admet a tràmit

Men?ame
 

El jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona no ha admès a tràmit la demanda que la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, va interposar al febrer contra l'Ajuntament de Vilablareix (Gironès) per haver donat suport en un ple, a través d'una moció, a la plataforma Diem Prou. El batlle, David Mascort (ERC), ha celebrat que la justícia 'hagi tingut seny' perquè considera que la moció era només un acord de ple que no implicava cap mena d'actuació. A més, ha demanat responsabilitats a Llanos de Luna perquè diu que 'fa perdre temps i diners' a les administracions amb denúncies com aquesta.

Mascort ha recordat que en la moció aprovada 'senzillament es donava suport a una plataforma que defensa que puguem pagar els nostres impostos al nostre país'. El batlle considera que s'hauria de demanar responsabilitats a Llanos de Luna per les seves actuacions. 'En un país normal, algú hauria de demanar responsabilitats a aquesta senyora perquè fa perdre tant temps i tants diners als jutjats i a les administracions --i a la seva també-- per un procés que tothom sabia que no tenia cap mena d'implicació', ha manifestat.

Mascort considera que Llanos de Luna duu a terme una croada contra tots els municipis de Catalunya que defensen 'poder pensar diferent'. 'Arreu es va demostrant que no té gens de sentit i que no ens poden perseguir per allò que pensem', ha assegurat.

El ple de l'Ajuntament de Vilablareix va aprovar per unanimitat la moció de suport a la plataforma Diem Prou el març del 2012.