Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  30.12.2013  12:17

El PNB avisa que l'estat activarà 'tots els aparells' contra l'independentisme català

En referència a l'informe que Margallo ha enviat a les ambaixades

Men?ame
 

El portaveu econòmic del PNB al congrés espanyol, Pedro Azpiazu, ha avisat que el govern espanyol està preparat per activar 'tots es aparells de l'estat contra l'independentisme català'. El dirigent basc  s'ha referit d'aquesta manera a l'informe que el ministre d'Afers Exteriors ha fet arribar a totes les ambaixades i consolats espanyols per a combatre el procés sobiranista.

'Jo crec que això s'ha posat en marxa i, quan l'estat espanyol es posa en marxa en aquest tipus de coses, és un tema que s'ha de témer i tenir en compte', ha assenyalat Azpiazu en una entrevista a Onda Vasca. L'any que ve, ha dit, estarà marcat 'd'una forma bastant intensa pel conflicte català', tot i que no ha volgut fer cap pronòstic. 'Deixem als catalans que vagin avançant i que vagin tenint sort', ha remarcat.

No obstant, el dirigent del PNB ha advertit del 'risc més que important que els poders de l'estat, els mitjans de comunicació, tots els aparells de l'estat, es posin en marxa contra l'independentisme català o qualsevol moviment en aquest sentit'.